5 års jubilæum på bloggen

Allan Høgholm PhotographyOmkring denne dato for fem år siden startede jeg denne blog eller hjemmeside. Det første indlæg på bloggen er hvert fald oprettet omkring d. 20 juli 2008. Det startede egentlig på adressen photosale.dk som idag er nedlagt eller hvert fald linker til denne side. Siden blev mest oprettet i forbindelse med at jeg skulle på Skanderborg Festivalen som fotograf, og så ville jeg godt have en hjemmeside at henvise til, hvis folk gerne ville se flere af mine billeder. Til at begynde med var det blot nogle kort tekster, et billede og et link til galleriet med flere billeder.

Siden er indlægene kommet hyppigere, og der er forhåbentlig også kommet bedre indhold. Jeg har haft mange indlæg med billeder fra opgaver eller ture jeg har været på. Der har været indlæg om nyt udstyr, lysdiagrammer og enkelt om bøger. Min tanke med bloggen er egentlig blot at vise, hvad jeg render og arbejder med, og evt. give et tip i ny og næ. Jeg håber der fra tid til anden kommer noget, som I kan bruge. Indlægget som er blevet vist flere gange, er faktisk indlægget om salg af iPhone billede til Ekstra Bladet, som jeg posted for nyligt.

For ca. halvanden år siden blev photosale.dk hacket, og i den sammenhæng valgte jeg at lave nogle større ændringer. Jeg havde kort forinden fået lavet visitkort med det logo, som jeg også bruger idag. Og med firmanavnet Allan Høgholm Photography, syntes jeg det var mere logisk at bruge hoegholm.dk. Ialt er der postet 328 indlæg her på bloggen i de sidste fem år, faktisk lidt flere, da jeg har slettede nogle, som ikke længere var relevant.

Hvis du har lyst til at læse eller se lidt mere om, hvad jeg har lavet de sidste par år. Så kan du tage et tilbageblik via indlæggene om her

Året der gik 2010

Året der gik 2011

Året der gik 2012

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*