Aarhus Fremad mod Brabrand i 2. division vest


Aarhus Fremad spiller uafgjort 0-0 mod Brabrand i 2. division på Riisvangen Stadion, 2014Superliga blev det ikke til for mit vedkommende i denne weekend, men jeg smuttede en tur på Riisvangen stadion i Aarhus Nord, hvor Aarhus Fremad har deres hjemmebane. Jeg har tidligere været derude et par gange og fotografere. Det er et ganske hyggeligt stadion, ganske traditionelt med træer hele vejen rundt om banen. Lørdag var vejret også super godt, så det kunne ikke passe bedre.

Billedet hertil højre tog jeg inden kampen startede. Spillerne er stillet op til præsentation og for at hilse på det andet hold. En enkelt spiller hopper vist to gange, for at få varmet benene op, og jeg fanger det ene hop. Jeg syntes selv det er et ganske sjovt billede, med de andre spiller stående stille.

Aarhus Fremad skulle spille mod Brabrand, som ligger lidt foran dem i tabellen. Ingen af holdene er i nærheden er oprykning eller nedrykning. Men denne kamp var alligevel en kamp om, hvem som skulle være det anden bedste hold i Aarhus. Svaret forblev ubesvaret, for kampen endte 0-0.

Se billederne i galleriet herunder.

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading