Adobe Creative Cloud Photoshop og Lightroom tilbud

CreativeCloud_Logo4_2Adobe kører i øjeblikket et tilbud i deres Adobe Creative Cloud, hvor man lejer Adobe Photoshop og Adobe Lightroom til en pris på 91kr pr. måned. Det er dog ved at være sidste chance, da tilbuddet stopper efter d. 31 december 2013.

Fremtidige versioner af Adobe Creative Suite, med blandt andet Adobe Photoshop stopper Adobe med at sælge som en dvd i en pakke og sælge det som et produkt du har til evig eje. Man kan derfor nu kun leje software i et år af gangen.

Hvis man skal have alle produkterne i Create Suite, så koster det nu 455kr pr. måned, hvilket man førhen betalt op til 24.000kr for. Men så havde man det også for evigt.

Fordelen ved Creative Cloud, hvor man lejer er, at man får alle opdateringer med det samme, også når Adobe skifter f.eks. fra version 6 til 7. Derfor kan det godt ende med at blive billigere i den sidste ende, hvis man plejer at opgradere til nyeste version.

Man kan købe Adobe Photoshop alene for 183kr pr. måned. Men Adobe har lavet et specielt tilbud for fotografer, hvor man får Adobe Photoshop og Adobe Lightroom for 91kr pr. måned. Til at starte med var det kun tidligere ejer af Adobe Photoshop, men i hele december måned har det været for alle.

Jeg har gjort brug af dette tilbud. Og da jeg har et CVR nummer kan jeg trække momsen fra, og ryger ned på 67kr i måneden. Det bliver 804kr om året. Det sidste to år har jeg betalt omkring 500kr alene for opgraderingen til nyeste version af Adobe Lightroom.

Du finder tilbuddet her.

Og andre priser finder du her.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*