Adobe Lightroom 4 er frigivet

Jeg har ikke tidligere skrevet om Adobe Lightroom, men jeg har haft mine tanker om at skrive et indlæg om hvordan Lightroom fungere. Jeg har nemlig brugt Lightroom som min primære redigerings program i de sidste mange år. Dette indlæg bliver dog ikke en gennemgang af programmet, det må blive en anden gang. Jeg vil nemlig blot fortælle at Adobe har frigivet den nye Lightroom 4, og til lavere priser end tidligere.

Adobe Lightroom 4 kommer med en masse nye lækre features. Blandt bliver det muligt at lave simpelt redigering af video, dog er det ikke muligt at klippe video sammen. Der er kommet et bog modul, som har integration til Blurb, noget som jeg ser rigtig meget frem til, for at kunne bruge til bryllup-, rejse- og naturbøger, måske også et par andre småting. Endnu et nt modul er kommet til, et Map modul, hvor det er muligt at se sine billeder placeret på et kort, hvis billederne altså indeholde GPS koordinator.

Derudover har de lavet en masse ændringer  og optimeringer på de eksisterende funktioner. Develop modulet er blevet ændret, med nye sliders og nogle af de gamle sliders er røget ud.

Jeg har ikke kunnet finde nogle danske priser på softwaren, men på Adobe’s egen Lightroom side, ser det ud til at priserne både for fuld version og upgrade, er blevet sat ned med 50%. Jeg ved ikke med jer, men jeg skal hvertfald have den købt. En fuld version koster $149 og en upgrade koster $99.

One Comment

  1. Allan Høgholm marts 6, 2012 at 08:15 #

    Fuld og upgrade version kan købes til danske priser via linket herunder
    http://www.adobe.com/dk/products/photoshop-lightroom.html

    Jeg har allerede købt og downloadet min kopi, så skal jeg hjem i aften og prøvet programmet af 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*