AGF mod FCK på NRGi Arena i Superligaen

AGF mod FCK i Superligaen, 2014Igår var jeg til første Superliga kamp i 2014, da jeg var på NRGi Arena i Århus til opgøret mod FC København. Jeg var selvfølgelig, som jeg plejer, afsted for at fotografere for FCK’s Fanklub.

Jeg havde faktisk lidt regnet med en sikker sejr til FCK, men vi skulle helt hen til det 70. minut, før Andreas Cornelius fik scoret på hovedet. Og så skulle man tro at den kamp blev holdt sikkert hjem, men i det 89. minut fik Johan Wiland ikke holdt bolden ordentlig på et skud tæt på mål og bolden røg ind til slutresultatet 1-1. Det var vist mest FCK, som kunne være skuffet over det resultat.

AGF mod FCK i Superligaen, 2014Richard Møller Nielsen, Danmarks tidligere landstræner som vandt EM i Sverige i 1992, blev også mindet inden kampen. Han blev mindet ved et minuts klapsalver af alle på stadion. Derudover havde FCK fansene et banner med skriften “Et enkelt for dig Richard, RIP”, mens de havde tændt et enkelt romerlys. Jeg syntes egentlig begge måder, var et pænt farvel til Richard Møller Nielsen. Banneret og romerlyset kan ses hertil højre.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*