Bakken Bears danske mestre 2011


For dem som endnu ikke er klar over det, så vandt Bakken Bears det danske mesterskab i basketball, mandag i sidste uge. Det gjorde de efter at have vundet de første 4 ud af 7 finalekamp. Bakken Bears blev nummer to i grundspillet, så det var med en smule overraskelse at de kunne tage mesterskabet allerede efter de første fire kamp. Mesterskabet blev fejret på behørigvis med champagne og med at smide træneren op i luften.

Til denne sidste kamp i basketball ligaen, nåede jeg lige at få min nye Canon 5D mk2 med, så jeg havde mulighed for nogle rigtig vidvinkel billeder. Blandt andet sad jeg direkte under kurven, med en 16-35mm objektiv på. Det var også rigtig rart, igen at have to kameraer, specielt efter kampen da jublen brød ud blandt spillerne. Jeg var dog lige tæt nok på spillerne, da champagnen blev sluppet fri, hvilket resulterede i et kamera og objektiv, som var lettere oversprøjtet med champagne, men begge dele overlevede dog turen.

Via min opgave som fotograf hos Bakken Bears og sponsor for klubben, har jeg også fået et par opgaver fra andre firmaer og solgt nogle af mine basket billeder. Og hvis jeg får lov til at fortsætte til næste år, så håber jeg det vil udvikle sig. Nu er jeg blot spændt på, om jeg skal fortsætte som fast fotograf hos Bakken Bears, jeg håber det hvertfald, da det har været rigtig godt med en fast opgave. Hvor jeg har haft mulighed for at fokusere på specifikke ting i løbet af sæsonen, f.eks. på at få nogle gode billeder af stemningen i hallen og nogle situations billeder af spillerne. Se billederne fra finalen på Flickr herunder.

photocrati gallery

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading