BMX European Cup Bjerringbro 2015

BMX European Cup Bjerringbro 2015, d. 6 Jun 2015 - (Allan Høgholm Photography, http://hoegholm.dk).

BMX European Cup Bjerringbro 2015. For en måned siden var jeg til BMX European Cup hos Bjerringbro BMX Klub. Sidste år blev samme løb afholdt hos Roskilde BMX Klub, hvor jeg desværre ikke kunne være med.

Løbet blev afviklet hen over weekenden. Fredag og lørdag blev der kørt European Cup, og søndag var det Challenge med de yngre kører.

Jeg var hyret ind af Danmark Motor Union til at fotografere løbene henover weekenden. I første omgang ville jeg egentlig bare selv have været afsted for at tage nogle billeder. Men det endte altså som en opgave for DMU.

Det er altid fedt når Eliten indenfor BMX kører, for det går vildt stærkt, og der bliver kæmpet om pladserne. Til et BMX stævne bliver der ofte kørt rigtig mange løb, så der er mange chancer for at få de gode billeder. Jeg var til DM i BMX for et par år siden, hvor der blev kørt over 200 løb i løbet af en dag. Hvert løb tager så heller ikke mere end et minut.

Der var flere danske kører med, men speciel lokale Simone Christensen var der forhåbninger om kunne komme langt frem. Nogle af fyrene kunne også på en god dag komme langt frem, mens Simone hvert fald skulle med i finalen. Det gik også uden problemer for Simone med at komme i finalen, men desværre blev det kun til en 2. og 3. plads i finalerne. Til gengæld har hun netop vundet guld ved de første European Games i Baku.

Der er også nogle enkelt af billederne, som er med i seneste nummer af DMU Motorbladet.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*