Bryan Adams i Musikhuset Aarhus

Bryan Adams i Musikhuset Aarhus, Danmark, 2014Søndag aften spillede Bryan Adams en akustisk koncert i Musikhuset Aarhus. Han er på en turnet kaldet the Bare Bones tour, hvor han ikke har noget band med, men blot en akustisk guitar til sig selv, og så et flygel. Lidt i stil som han spillede til en MTV Unplugged koncert engang i 90’erne.

Vi måtte kun fotografere det første nummer, og kun var højre siden af scenen, så det var med at arbejde hurtigt. På nogle af billederne ser han måske meget lys ud på den ene side, men der var placeret et kraftigt spotlys fra begge sider, som på et tidspunkt var skruet kraftigt op.

Det var min første koncert med Bryan Adams, selvom han faktisk spillede på Skanderborg Festivalen for nogle år siden, men jeg fik vist ikke rigtig hørt noget af ham, hvert fald ikke hvad jeg kan huske. Så jeg blev og hørte et par ekstra numre oppe bagfra. Og selvom det var en akustisk koncert, så var der godt gang i den. Mellem sangene fortalte Bryan Adams lidt om sangene og sin musik.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*