Canon EOS 7D

Tirsdag d. 1 september 2009 annoncerede Canon en helt ny kamera model, nemlig Canon EOS 7D, som havde været rygtet i et stykke tid og endelig blev bekræftet Canon at det var på vej. Allerede udfra rygterne syntes jeg det var et rigtig interessant kamera.

Da jeg for ca. et halvt år siden, prøvede en Canon EOS 1D mk3 for første gang, fandt jeg hurtigt ud af, at det nok var i retningen af sådan et kamera, at jeg skulle have pga. de sport, action og koncert billeder som jeg tager. Det eneste som holdt mig tilbage var prisen og rygtet om at der muligvis var et nyt kamera på vej.

Herunder er nogle af de nyheder, som er kommet med i dette helt nye kamera.

18 MP APS-C CMOS-sensor
8bps optagelse
ISO helt op til 12800
100 % søger
19 krydstype AF-punkter
iFCL-lysmålingssystem
Dual “DIGIC 4”
Full HD-video
Indbygget Speedlite Transmitter
3” Clear View II LCD-skærm
Forseglet kamerahus fremstillet af magnesiumlegering

Af de ting, som jeg så meget frem til, var blandt andet de flere mpixel, de flere billeder pr. sekund, ISO op til 12800, 19 fokuspunkter, 3″ LCD skærm med en oplysning på 920.ooo punkter og forseglet kamerahus.

Jeg har allerede brugt kameraet til nogle badminton billeder og i denne weekend var jeg en tur til Vejlerne i Nordjylland, hvor jeg blandt andet fik nogle gode billeder af Skægmejsen, mere om dem senere.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*