Club Brugge mod FC København i Europa League


Club Brugge against FC Copenhagen in UEFA Euro League at Jan Breydelstadion in Brugge, 2014

I torsdags spillede FC København mod Club Brugge fra Belgien i Europa League. Sidste år spillede de i Champions League, hvor jeg blandt andet var med i Real Madrid og Juventus. I år rakte det kun til Europa League for FCK, og jeg har indtil videre valgt kun at tage med FCK’s fanklub på turen til Belgien. Men hvis de går videre fra puljen, og skal møde nogle spændende hold, så er jeg nok klar på at smutte afsted igen.

Kampen endte 1-1, efter to meget sene scoringer, først fra FCK, som troede sejren var hjemme. Men så var de ikke helt opmærksomme i forsvaret, så Club Brugge fik listet en scoring ind. Ikke helt det resultat som FCK havde håbet på, for sidste kamp i Europa League tabte de i de sidste sekunder af kampen mod Torino.

For at komme til Brugge, skulle jeg være ved Parken i København kl. 22 onsdag, og så ville vi køre direkte til Belgien via Rødby-Puttgarden. Vi var fremme i Brugge ved middagstid, og så havde vi indtil kl. 18.30 til at gå rundt i byen og opleve lidt af byen. Kampen startede kl. 20.45, og omkring kl. 23 var vi tilbage i bussen og på vej mod København igen. Og jeg var tilbage i Aarhus omkring kl. 16 fredag.

Se alle billederne i galleriet herunder

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading