DM-A for Quadcross på Korskrobanen


I weekend var jeg i Esbjerg på Korskrobanen til tredje afdeling af DM i Motocross. Udover motocross blev der også kørt Quadcross, som er firehjulede køretøjer, nogle vil måske også kalde dem for ATV, de minder hvertfald meget om dem. Det var anden weekend i træk, jeg var ude og fotografere motorløb, og hvis man inkludere den kommende weekend, så bliver tre i træk. Jeg har ikke tidligere taget billeder af Quadcross, det var også en af grundene til, at jeg tog hele vejen til Esbjerg.

Næste afdeling for Motocross bliver kørt i Holstebro d. 12 august. Desværre er jeg på Skanderborg Festival i den weekend. Så jeg må vente til femte afdeling på Mors, som bliver kørt d. 9 september.

I Quadcross kører man på samme bane, som bliver brugt til motocross. Banen synes blot mindre, når de bredere Quadcross kommer kørende. Derfor bliver der også lidt mere klemt fra starten, når alle kørerne skal igennem første sving. Ellers køres løbene ligesom almindelig motocross, blot quadcross skal flytte deres kropsvægt fra side til side på quad’en, for at komme hurtigt rundt i svingene. Motocross kørerne læner sig blot ned i svingene.

Dette skulle blot være et hurtigt indlæg, for at vise nogle af billederne, og forklare lidt om sporten.

photocrati gallery

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading