DM-A Motocross på Troldkær banen i Holstebro

DM-A Motocross på Troldkær banen 2014Langfredag startede den nye sæson for DM-A i Motocross på Troldkær banen ved Holstebro. DM-A serien løber over fem løb, ca. et i hver måned indtil september i klasserne MX1 og MX2. Der bliver kørt løb i Holstebro, Næstved, Randers, Mors og Slagelse inden Danmarks Mester er vundet.

MX1 klassen blev vundet af Stefan Kjer Olsen, som vandt begge dagens heat. MX2 klassen blev vundet af svenske Jonathan Bengtsson.

Jeg skulle ikke levere billeder til nogen, så jeg havde besluttet mig for, at tage nogle chancer, for at få lidt anderledes billeder. Jeg ville specielt gerne gå rundt i pitområdet, for at tage nogle stemnings billeder af kørerne, men det blev ikke til helt så mange, som jeg gerne ville. Men måske næste gang jeg helt dropper at tage billeder under selve løbene, og kun er udenfor banen.

Næste løb i DM-A er d. 18 maj i Næsteved, hvor det ser ud til at jeg ikke kan komme. Men forhåbentlig næste løb igen i Randers.

Se billederne i galleriet herunder, og hvis du har lyst til at se flere, via linket her.