Efterårs billeder med Jessica Hjort Gloggengiesser

I efteråret var jeg en tur i skoven ved Moesgård, for at tage nogle efterårs billeder med modellen Jessica Hjort Gloggengiesser. Det var første shoot med Jessica, og jeg var kommet i kontakt med Jessica via facebook. Hun efterspurgte en fotograf, som var interesseret i at tage billeder af hende sammen med en hest. Jessica havde ikke selv kontakt til en med en hest, men det havde jeg. Både en sort og en hvid hest. Den sorte hest blev valgt, da den hvide var lidt sværere at styre. Det passede egentlig også ganske fint med Jessicas tøj og baggrunden.

Da en hest ikke sådan lige står stille, så havde jeg fået en assistent med, som kunne holde min lampe. Der var ikke mulighed for blot at stille en lampe op, og så forvente at hesten blev stående. Så flashen skulle hele tiden flyttes rundt. Jeg brugt kun en lampe og en beauty dish. Jeg startede også med at pakke en reflektor ud, men hesten blev bange, når den var i nærheden, så jeg droppede den igen. Flashen var min Elinchrom Quadra, som min assistent havde over skulderen.

Planen var hjemmefra, at bruge skoven og efteråret. De fleste billeder af taget på et græsareal tæt på træerne, og enkelt tog vi inde i skoven, på en lille skovsti, hvor Jessica kunne stå med hesten. I redigeringen er jeg gået efter at udnytte og fremhæve efterårets farver. Jeg har sænket farverne en smule, og hævet farverne for de varme og grønne farver.

Modellen var Jessica Hjort Gloggengiesser, makeuppen stod Lea Oxenvad Svarrer, og assistenten var Mads Kold.

 

4 Comments

 1. Morten F. Stengaard marts 13, 2012 at 19:43 #

  Det er en vildt flot serie du har lavet her – virkelig stor respekt her fra!

  • Allan Høgholm marts 13, 2012 at 22:23 #

   Mange tak Morten, jeg er også rigtig godt tilfreds med den, specielt da det var første gang, jeg arbejde med et dyr på denne måde 🙂

 2. Ole Steen Bornak marts 22, 2012 at 18:12 #

  Flot serie du her viser.

  • Allan Høgholm marts 22, 2012 at 20:05 #

   Mange tak Ole, jeg er også rigtig glad for disse billeder 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*