Esbjerg mod FC København Superligaen

Esbjerg mod FC København Superligaen

FC København Superligaen. I søndags spillede FC København første kamp i denne sæson mod Esbjerg fB, som de vandt 2-1. Kampen blev spillet på udebane på Blue Water Arena i Esbjerg. De skulle godt nok have spillet hjemmekamp weekenden før, men pga. en Randers FC’s Europa League kamp, så blev kampen nødt til at blive udsat.

FCK har i løbet af juli måned også spillet et par Europa League kampe, og er videre til næste rundt. Jeg har dog endnu ikke været med på udebane, men hvis de skal møde et stort hold, så vil jeg nok forsøge at komme med.

Det var endnu engang min forholdsvis nye 400mm objektiv, som blev brugt til de fleste af billederne. Jeg synes jeg fik bedre styr på at bruge den. Den er rigtig brugbar når meget at spillet foregår nede omkring midter linjen, men når de kommer tæt på mål, så får man hurtigt close-up billeder. Heldigvis har jeg et ekstra kamera med en 70-200mm på, som jeg kan bruge i det situationer.

Næste kamp for mit vedkommende bliver på søndag, hvor FC København skal møde SønderJyskE.

Se billederne fra kampen i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*