EUFA Europa League FC Midtjylland mod Club Brugge

UEFA Europa League FC Midtjylland mod Club Brugge på MCH Arena i Herning, d. 10 December

Europa League FC Midtjylland mod Club Brugge på MCH Arena i Herning, d. 10 Dec 2015 : (Photo by Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk)

EUFA Europa League FC Midtjylland spillede mod Club Brugge i den sidste kamp, og derudover blandt andet mod hold som Napoli fra Seria A, South Hampton fra Premiere League, og senest Club Brugge fra Belgien. De har faktisk klaret sig så godt, at de er gået videre fra gruppespillet, og skal nu spille mod Manchester United i februar måned.

Men jeg var afsted til sidste Europa League gruppekamp mod Club Brugge i starten af december, hvor FC Midtjylland minimum skulle spille uafgjort for at gå videre fra gruppespillet, og så skulle Napoli samtidig vinde over Legia Warszawa, det sidste hold i gruppen.

FC Midtjylland fik bragt sig foran i første halvleg, og så fik Club Brugge udlignet i starten af anden halvleg. Derefter var der små chancer til begge hold, men ingen af holdene formåede at udnytte det. Kampen endte med 1-1, og Napoli vandt stort over Legia Warszawa, og FC Midtjylland er derfor videre i EUFA Europa League.