FC København danske mestre i fodbold

FCK mod Sønderjyske, og GuldfestSidste mandag blev FC København (FCK) kåret som danske mestre i fodbold. Egentlig blev de allerede mestre nogle uger forinden, da de havde så stort et forspring ned til de næste. Dermed tilbage erobrede de mesterskabet fra FC Nordsjælland. Med mesterskabet er de også sikre på en plads i Champions League’s gruppespil i næste sæson.

Hvis jeg er heldig, kan det være at jeg kan komme til at tage billeder til en Champions League kamp for FCK. Det kan enten være en hjemmekamp i parken, eller på udebane i Europa. Det krydser jeg selvfølgelig meget fingre for at det bliver muligt.

Det er vist et par måneder siden, at jeg skrev mig på til at skulle tage billeder i Parken til FCK’s sidste kamp. Dengang var FCK nemlig allerede et godt stykke foran konkurrenterne, og jeg syntes det kunne være fedt at opleve FCK’s Guldfest i parken. Under kampen var der en lille sjov happening i det 13. minut i første halvleg. Publikum havde nemlig medbragt badedyr for at ønske spillerne god sommerferie, og disse blev hevet frem i det 13. minut.

I løbet af denne sæson har jeg været afsted til otte FCK kampe for at tage billeder, to af dem har været i parken. Og jeg har allerede besluttet mig for, at jeg tager endnu en sæson.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*