FC København vandt DBU Pokalfinalen

FC København vandt DBU Pokalfinalen 3-2 over FC Vestsjælland i Pokalfinalen i Parken, d. 14 May 2015 :  (Photo by Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk)

FC København vandt DBU Pokalfinalen i sidste uge over FC Vestsjælland i Parken, efter forlænget spillettid. Holdene mødtes også tidligere på ugen, hvor FC København vandt 1-0. I DBU Pokalfinalen fik Vestsjælland dog scoret først, og så var FC København lidt presset. I løbet af kampen kom FC København dog foran 2-1, men i de sidste minutter fik FC Vestsjælland udlignet til 2-2.

Jeg var taget afsted til Pokalfinalen i Parken med et håb om en sejr til FCK, og dermed nogle jubelscener, og det fik jeg heldigvis også. I Superligaen er de nemlig så langt efter førerholdet FC Midtjylland, at det vist er umuligt at bliver Danmarksmestre i år. Med Pokaltitlen har FCK sikret sig adgang til Europæiske kampe i næste sæson.

Da jeg ikke så tit er i Parken for at fotografere FCK kampe. Og det oftest er i Parken at der er de største tifo’er og flest fans, så fokuserede jeg meget på at få en masse gode og stemningsfulde billeder af fansene. Jeg sad faktisk hele kampen nede i den ende, hvor fansene er placeret i Parken.

På et af de første par billeder, kan I se FCK lazarettet af skadede spiller. Blandt andet Andreas Cornelius, som brækkede anklen under kampen mod Silkeborg tidligere på måneden.

Nogle vil måske også kunne genkende Anders Kure og Michael Lumb som tidligere spillede for AGF.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*