Forår Rådhusparken Aarhus

Forårs blomster i Rådhusparken ved Aarhus Rådhus 2015

Er det mon ved at være forår i Rådhusparken Aarhus, det kunne det hvert fald næsten se ud som om igår eftermiddag. Med nogle af forårsblomster sprunget ud, og en varm sol.

Allerede dagen før kørte jeg forbi Rådhuset på vej hjem fra arbejde, for at se om forårsblomsterne var sprunget ordentlig ud, og om eftermiddags solen stod i den rigtig højde. Jeg var nede ude efter den lave eftermiddags sol på forårs blomsterne.

Hvert år på denne tid fyldes Rådhusparken omkring Aarhus Rådhus med disse blomster, og jeg har også tidligere været forbi, blandt andet for at tage billeder med en model. Det er dog en del år siden.

Da jeg kom hjem fra arbejde tog jeg straks tasken med mit Fuji kamera, og smuttede op til Rådhusparken. Her rendte jeg rundt eller lagde på maven mellem blomsterne og tog billeder i halvanden time, indtil solens sidste stråler forsvandt på blomsterne. Jeg var ude efter at tage nogle billeder som illustrerede foråret evt. med lidt folk omkring. Jeg ville gerne have nogle billeder som viste alle blomsterne i Rådhusparken, men også nogle billeder helt tæt på at enkelt blomster. Derudover nogle lidt anderledes billeder.

Jeg kan specielt godt lide at arbejde med den lave eftermiddagssol. Jeg forsøgte at fange nogle af krokusserne, hvor de blev fremhævet af nogle solstrejf.

Se flere billeder i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*