Fotorejse til Kruger National Park og Skotland

Leopard in SunsetI løbet af denne sommer og sensommer skal jeg på to fotorejse. Først skal jeg 14 dage på safari til Kruger National Park i Sydafrika. Dernæst skal jeg til Skotland på en forlænget weekendtur med fotoklubben ISO8000.

Turen til Kruger National Park i Sydafrika er næsten en gentagelse af min tur for omkring to år siden Forskellen er blot at vi dropper den nordlige del af Kruger, hvor der ikke var så meget dyreliv. Men selv jeg har set mange af dyrene allerede, så er der stadig et par interessante dyr, som jeg godt vil have billeder af, som f.eks. geparden. Og man vel jo aldrig hvad der dukker op. Sidste gang fik jeg dette fantasiske billede af en leopard i solnedgang.

Turen til Skotland er i september med fotoklubben ISO8000, hvor vi er 11 medlemmer som tager afsted i 4 dage. Vi skal flyve til Edinburgh og videre derfra til Glasgow. Vi skal på ture rundt i byerne og ud i det flotte landskab.  Hvor turen til Afrika meget kommer til at handle om dyr og store objektiver, så tror jeg Skotland turen for mig kommer til at landskab og lysstærke faste objektiver. Jeg gider ikke rende rundt med stort udstyr i Skotland. Hvis skal også flyve med Ryan Air, så det bliver en udfordring at få udstyret med derover.

2 Comments

  1. Theis juli 18, 2013 at 10:40 #

    Spændende. Det kan der næsten kun komme gode billeder ud af. Ser frem til at se landskabsbillederne fra Skotland. Du nupper vel også et par af Nessie, på turen ik? 😉

    • Allan Høgholm juli 18, 2013 at 10:59 #

      Ja, det skulle gerne give nogle gode billeder i morgen- eller aftensolen i Skotland. Jeg tror dog ikke der er planer om at vi skal forbi Lock Ness. Men vi skal nok forbi en Whiskey destilleri 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*