Fredags billede #18

Dette er godt nok ved at være et ældre billede, men det bliver det jo ikke ringere af. Jeg er igang med at gennemgå alle de gamle indlæg på siden, for at indsætte billeder og opdatere dem. Under denne gennemgang kom jeg forbi mit indlæg fra min første tur til Helgoland i 2009. Og da jeg måske snart skal på min tredje tur til Helgoland, så syntes jeg det var sjovt at vise et billede fra første gang.

Billedet er fem strandløbere på stribe. Billedet er taget mens jeg ligger et fladt på stranden. Strandløbere er meget aktive, og løber frem og tilbage langs stranden, så de kan være svære at fange, så at fange fem på stribe har krævet lidt held. Jeg kan kun anbefale at tage til Helgoland. Jeg har været der to gange i januar måned, hvor de ligger små babysæler på stranden. Af en eller anden grund, syntes jeg fuglene på stranden på Helgoland er nemmere at komme til  end andre steder. Øen er selvfølgelig heller ikke så stor, så de kan ikke flyve så langt væk.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*