Grøn Koncert Aarhus 2015 Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers

Grøn Koncert Aarhus 2015 Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers

Grøn Koncert Aarhus 2015 Magtens Korridorer havde taget en gammel rapgruppe Østkyst Hustlers med. Måske ikke en type musik, man ville sætte sammen med rock musikken fra Magtens Korridorer. Men jeg synes egentlig det fungerede ganske fint.

Siden 2009, har jeg været afsted til Grøn Koncert i 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Sidste år sprang jeg lige over, af en eller anden grund. Men i år kunne jeg altså ikke holde mig væk.

Magtens Korridorer startede med en stribe af deres numre, og så kom Østkyst Hustlers ind og sang omkvæd på et nummer, derefter spillede Østkyst Hustlers et af deres numre. De havde også lavet et par numre, hvor de mixede hinanden musik ind i hinanden. Det synes jeg egentlig lød okay, selvom det er to meget forskellige bands. Jeg har faktisk ikke tidligere oplevet Østkyst Hustlers live.

Se billederne fra koncerten herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*