Grøn Koncert Aarhus 2015 Turboweekend og Oh Land

Grøn Koncert Aarhus 2015 Turboweekend og Oh Land, d. 18 Jul 2015:  (Photo by Allan Høgholm Photography, www.hoegholm.dk).

Grøn Koncert Aarhus 2015 Turboweekend. Turboweekend havde medtaget musikeren Oh Land til Grøn Koncert i Aarhus. Turboweekend og Oh Land havde lavet hver deres sceneopsætning. Oh Lands var med lyserødt bagtæppe, og Turboweekends var med sort og hvid bagtæppe. Desværre blæste det så meget til Grøn Koncert i Aarhus, at de blev nødt til at åbne bagtæppet af scenen, så de kunne ikke skifte mellem de forskellige sceneopsætninger.

Siden 2009, har jeg været afsted til Grøn Koncert i 2009, 2010, 2011, 2012 og 2013. Sidste år sprang jeg lige over, af en eller anden grund. Men i år kunne jeg altså ikke holde mig væk.

Nå ja, og synes jeg da det var fedt at både Turboweekends forsanger Silas Bjerregaard og Oh Land var nede og løbe foran fansene. Det giver altid nogle gode billeder, så kunsterne kommer tæt på publikum, der kommer lidt mere nærvær.

Det første billede øverst er blevet brugt i en kampagne på Tuborg Musiks instagram profil. Ligesom Turboweekend har brugt et par af billederne på deres Instagram profil. Og fået en del “Synes godt om”.

Se billederne fra koncerten herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*