Grøn Koncert 20009

Da Grøn Koncert for nogle måneder siden offentliggjore årets program for Grøn Koncert, syntes jeg der var flere rigtig fede navne og specielt et navn ville jeg meget gerne fotografere. Og det var L.O.C., efter at jeg havde set hans koncert på sidste års Skanderborg Festival, desværre uden at få taget billeder og det var en rigtig kraftfuld koncert. Så derfor havde jeg besluttet mig for, at jeg ville forsøge at få adgang.

Jeg har ikke tidligere fotograferet på Grøn Koncert og kun været afsted en enkelt gang, så jeg var lidt spændt på, da jeg søgte om adgang, om jeg overhovedet kunne få adgang til at fotografere, men det fik jeg heldigvis. Ugen op til Grøn Koncert så vejret desværre ikke for godt ud og på selve dagen tegnede det også til regn hele formiddag og lidt op af eftermiddagen. Derfor endte jeg med at droppe den første koncert med Sys Bjerre og optakten til MC Fightnight og ankom først omkring kl. 15 til Tim Christensen. Det regnede en lille smule under de første par koncerter, men ikke noget som var et problem og resten af dagen blev vejret blot bedre og bedre.

Årets program på Grøn Koncert startede med Sys Bjerre, som jeg ikke fik taget billeder af, derefter Tim Christensen, L.O.C., Kashmir, Infernal, Volbeat og TV-2.

Se alle billederne her

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*