Grøn Koncert Århus 2013

Grøn Koncert Aarhus 2013
I går var jeg til Grøn Koncert Århus 2013, som jeg også har været de sidste par år. Programmet for dagen var Donkey Sound kl. 13.30, og derefter Lukas Graham, Mads Langer, Medina, Carpark North, Kato & Friend, Magtens Korridorer og til at slutte af Nik & Jay. Alle bands har jeg taget billeder af tidligere, men der sker næsten altid noget nyt på scenen.

Jeg var egentlig bare afsted for mig selv, da Gaffa allerede havde en fotograf i Kolding. Men det er også helt fint, for så kan jeg tage det mere stille og roligt. Jeg nåede desværre ikke at få taget billeder af Donkey Sound. Men ellers fik jeg billeder af alle bands.

Jeg havde mit normale setup med i tasken en 24-70mm og 70-200mm, men derudover havde jeg også medbragt et par faste objektiver min nye Sigma 35mm f/1.4 og Canon 135mm f/2.0. Min plan var at tage lidt reportageagtige billeder. Jeg fik dog kun brugt dem en enkelt gang, blandt andet ude på festival pladsen og til et portræt af Jacob Haugaard.

Jeg havde også medbragt min nye Microsoft Surface Pro, som jeg brugte i presseteltet til at kigge billederne igennem og udvælge mine favoritter. Det fungerede faktisk rigtig godt, så det virker til at være et godt køb.

Se alle billederne i galleriet herunder.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*