Grøn Koncert Aarhus 2012

Grøn Koncert Aarhus 2012
I lørdags var jeg til min fjerde Grøn Koncert Aarhus 2012, og selvom jeg egentlig var derude for mig selv, så var jeg siden jeg fik min akkreditering blevet tilknyttet Musikmagasinet Gaffa, så billederne nok også bliver vist frem på www.gaffa.dk.

Som altid var det en stribe af kendte danske navne som spillede. Det var Burhan G, som startede dagen på den lille scene, herefter videre til Alphabeat på den store scene. Derefter forsatte dagen med Malk De Koijn, Rasmus Seebach, L.O.C., og sluttede med Nephew, som ikke har spillet koncerter de sidste par år, men de sluttede flot af.

Grøn Koncert Aarhus 2012

Der var også snak om, at jeg skulle have været i Kolding om torsdagen, for at tage billeder for Gaffa. De fandt dog en anden, som tog nogle super gode billeder. Ved at kigge hans billeder igennem, fik jeg en fornemmelse af, hvad jeg kunne forvente på og omkring scenen. Blandt andet kunne jeg se, at Rasmus Seebach var hoppet ned fra scenen, og ned til publikum. Og ganske rigtig, det gjorde han også i Aarhus, så jeg var klar og fik nogle brugbare billeder.

Og afslutningen kunne næsten ikke være med, da Nephew hev L.O.C. op på scenen og fremførte sangen Hospital, som de også gjorde på Roskilde Festivalen for en del år siden.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*