hoegholm.dk på Trustpilot

Hoegholm.dk på TrustpilotJeg har valgt at oprette en virksomheds profil på Trustpilot, hvor mine kunder kan giver vurderinger af mit arbejde og mine billeder. Der er allerede en, som har afgivet en bedømmelse, som jeg er meget glad for. Så hvis du på et tidspunkt har brugt mig som fotograf, så giv meget gerne en bedømmelse på Trustpilot.

Trustpilot bruges til at kunder kan bedømme virksomheder, og derved kan andre gå ind og se om virksomheden er værd at bruge. Jeg ved også godt at jeg kan risikere at få nogle negative vurderinger, men det syntes jeg egentlig kun er godt kommer frem, så jeg har en mulighed for at ændre på det. Jeg har efterhånden fotograferet i 8 år, og taget betalings opgaver i 4-5 år, men jeg har stadig meget at lære.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*