I studiet med Jessica Hjorth Gloggengiesser

Jeg var i studiet med Jessica i slutningen af januar, da hun havde været hos Visage for at få lavet længere øjenvipper. Det syntes jeg var en god anledning til at tage nogle billeder i studiet. Mit mål var at tage nogle billeder, som fremhævede hendes vipper, og som evt. kunne bruges i en reklame. Jeg ved dog ikke helt, om det er lykkedes. Vi prøvede også til sidst med nogle nærbilleder, men dem blev jeg ikke helt tilfreds med.

På grunden af at fotograferingen var lidt spontan, jeg kontaktede Jessica aftenen før, så havde jeg ikke planlagt så meget, så alle billeder er skudt fra hoften, og uden andre billeder som inspiration. Altså udover dem man på en eller anden måde alligevel har i hovedet. For at få mest fokus på øjnene uden at lave close-up, har jeg kun inkluderet fra skulderen og op. Vipperne bliver dog ikke så tydelige på disse billeder, så jeg skulle nok have været endnu tættere på, men det må blive en anden gang.

Kig forbi onsdag, hvor jeg viser lysdiagram og forklarer lidt om redigeringen.

Model: Jessica Hjorth Gloggengiesser

20120122_Jessica_i_studiet_013_Edit.jpg20120122_Jessica_i_studiet_019-Edit.jpg20120122_Jessica_i_studiet_040_Edit.jpg20120122_Jessica_i_studiet_064_Edit.jpg20120122_Jessica_i_studiet_079_Edit.jpg

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*