Intim koncert med Turboweekend for Gaffa


Turboweekend intimkoncert på Scandic HotelTorsdag i sidste uge var jeg igen på opgave for Gaffa, og denne gang en meget speciel en af slagsen. Jeg skulle nemlig følge bandet Turboweekend før, under og efter deres koncert i Århus. Derudover var det også en intimkoncert, hvor der var plads til under 100 publikummer. Koncert blev afholdt på Scandic Aarhus City Hotel. Alt i alt en god og anderledes oplevelse.

Koncerten var en del af fem koncerter som Turboweekend spillede i løbet af fem dage i samme uge. Alle koncert stederne var lidt anderledes, end de normalt spiller, blandt andet på flere hoteller, heriblandt Scandic City Hotel. Hele planen med koncert turneen var at komme lidt tættere på deres publikummer, og spille deres musik i et lidt lavere tempo og i mere simple opsætninger.

Jeg fik en mail fra Gaffa om opgaven et par uger forinden, og jeg skrev tilbage så hurtig jeg kunne, at jeg var meget interesseret i opgaven. Og til mit held, så var jeg den hurtigste til at svare tilbage. Jeg er nemlig selv fan af Turboweekend, så at komme lidt tættere på og få lov til at se, hvordan det foregår udenfor scenen var rigtig fedt at følge. Og så selvfølgelig at skulle tage billeder af det. Det var min første opgave af denne slags, og forhåbentlig ikke den sidste.

Se alle billederne i galleriet herunder, eller på Gaffa via linket her.


Der er lukket for kommentarer.

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading