Julefotografering af børn og familie

Albertes julefotoHvis I mangler at få taget nogle billeder til julegaven, enten baby, børn eller familien, så kan det stadig nåes, men det er ved at være sidste chance.

Fotograferingen kan enten foregå hos mig eller hos jer. Hvis I selv have plads i jeres hus eller lejlighed, så kommer jeg forbi og stiller mit fotoudstyr op og tager billederne der.

Hvis fotograferingen skal foregå hos jer, så skal I helst have et område på 2,5 meter gange 5-6 meter frit, hvor jeg kan stille papirbaggrund op og rulle papiret ud. I det første billede i galleriet, kan I se hvordan opstillingen ser ud hjemme hos mig.

Prisen for fotograferingen er 1050kr inkl. moms, hvis det foregår hos mig. Hvis det skal foregå hos jer, så koster det 1250kr inkl. moms, og hvis I bor udenfor Århus, så ryger der 2,5 kr. pr. kilometer.

Efter fotograferingen på ca. 45 min, kan I udvælge 6 billeder som jeg efterbehandler og sender til jer digitalt i fuld opløsning. Derudover kan I vælge 2 billeder som fremkaldes i 20x30cm mat papir.

Se eksempler på mine baby, børn og familiefotografering i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*