KMD Challenge Aarhus 2013


KMD Challenge AarhusIgår søndag blev der i Århus afviklet KMD Challenge. KMD Challenge er en halv ironman, også kaldet en triathlon, hvor deltagerne starter med 1,9km svømning, 90km cykling og sluttende med 21,1km løb. I august måned bliver der afholdt KMD Challenge i København.

Svømningen startede ved Hørhaven, ca. halvvejs ude i Marselisborg skoven. Derefter skiftede deltagerne til cyklen, hvor de første cyklede ind mod byen, derefter tilbage mod skoven og mod Norsminde og tilbage til Tangkrogen. Ved Tangkrogen blev der skiftede til løbtøjet, hvor de sidste 21,1km løb skulle overståes.

Jeg har tidligere taget billeder af en hel ironman, da jeg var med en tidligere arbejdskollega i Nice i Sydfrankrig. Billeder fra den tur kan ses her.

Selvom det godt kunne se ud til på billederne, at jeg kender flere af deltagerne, så kendte jeg faktisk kun to. Resten af deltagerne som hilser på den ene eller den anden måde har bare et stort overskud, og hilser til kameraet. Det samme oplevede jeg også da jeg var i Nice.

 

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading