Kunde galleri

Jeg er sikkert ikke den eneste fotograf, som har haft udfordringen med at vise billeder frem for kunder, hvor de skulle udvælge billederne som de gerne vil have. Indtil nu har jeg brugt et Coppermine galleri, hvor kunden skulle kopiere et filnavn eller et nummer og sende det til mig. Det er dog ofte endt med, at de har sendt det forkert, da der var flere informationer. Jeg har dog fundet en væsentlig bedre og nemmere løsning.

Løsningen er TTG Client Responce Gallery, hvor kunden kan markere de billeder, som de gerne vil have, indtaste deres navn og email nederst på siden og trykke send. Derefter modtager jeg en email med en comma separeret tekst streng, som jeg kan bruge til at finde billederne i Lightroom. Selve TTG Client Responce galleriet laves i Lightroom fra web modulet. Pluginet har en masse indstillinger, for at give mulighed for en masse funktioner og ændre udseendet, der kan blandt andet sættes password på galleriet. Jeg har dog valgt et helt simpelt udseende, for at kunden nemmere kan finde ud af det.

Fra hjemmesiden kan der hentes en Trial version, som kan exportere 10 billeder. Den fulde udgave koster omkring 115kr. Du kan hente TTG Client Responce Gallery her og se mit eget test galleri her.

 

2 Comments

 1. Ole Gyldenløve december 27, 2011 at 10:19 #

  Go’ idé :-). Jeg plejer at tage en snak med kunderne efter shootet, hvor de vælger deres billeder direkte i LR.

  PS. Billedet bliver ikke vist her på siden – hverken i IE9 eller i Google Chrome.

  • Allan Høgholm december 28, 2011 at 07:25 #

   Hej Ole, min hjemmeside blev desværre hacket i oktober måned, så jeg er først nu ved at have siden oppe at køre igen, så den ser ud som jeg gerne vil. Og så skal jeg lige igennem alle indlæg, for at indsætte billeder 🙂

   Jeg har været rigtig tilfreds med dette galleri indtil nu, folk skal dog lige vænne sig til, hvordan det virker. Jeg syntes også det er rart nok, at folk kan sidde derhjemme og kigge billederne igennem i ro og fred 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*