Manglende opdateringer på bloggen

Vinter billeder med Fuji X 2015

Som nogle måske har lagt mærke til, så har der ikke været færre indlæg på bloggen de seneste måneder. Det er egentlig ikke fordi jeg har manglet noget at vise frem, jeg har egentlig blot haft andre prioriteringer.

Tidligere var jeg nok slem til at sidde til sent om aftenen, for lige at få et indlæg gjort klar til bloggen til næste dag. Det kan f.eks. være efter at have været ude og fotografere sport, hvor jeg gerne ville vise billederne dagen efter. Der har jeg istedet for prioriteret at komme i seng til nogenlunde normal tid, men så har jeg ikke lige fået lagt billederne online aftenen efter.

Der har også været en del opgaver, hvor jeg har prioriteret at få færdiggjort billederne til en kunde, fremfor et indlæg på bloggen. Når jeg kigger fra 2013 til 2014, kan jeg da også se at jeg har haft ekstra travlt. Min omsætning er hvert fald steget tæt på 50% fra 2013 til 2014.

Jeg mangler f.eks. stadig at vise nogle billeder fra min tur til Afrika i 2013, fra VM i badminton i 2014, fra Skanderborg Festivalen 2014, Classic Race 2014 og flere andre. Derudover har jeg også lidt forskellige nyt fotoudstyr jeg har købt, som jeg gerne vil fortælle lidt om. Men det må komme hen af vejen.

Jeg håber blot at I har lyst til at kigge forbi engang imellem, og se hvad der er af nyt på bloggen.

Billedet øverst er taget med mit nye Fuji kamera en dag med lidt vintervejr.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*