Med FCK fra Club Brugge til Hobro IK

Hobro IK mod FCK i Superligaen, 2014

Torsdag i sidste uge var jeg med FCK’s fanklub i Belgien til kampen mod Club Brugge, og søndag var jeg i Hobro, hvor de spillede med oprykkerne Hobro IK. Lidt en forskel, men det skal man jo også kunne håndtere som prof fodboldspiller.

Hobro har været den helt store overraskelse i dette års Superliga, og ligger pt. nummer 6 i Superligaen, over hold som Aab, Esbjerg og OB. Jeg syntes de har været et friskt pust i Superligaen, og vist hvor langt man kan komme med fight, selvom man er amatører. De har også spillet kampene for at vinde, og ikke blot stillet sig ned til eget mål, for at undgå at tabe kampen.

Nu har jeg efterhånden været på flere fodbold stations herhjemme, og for det meste er der ikke den store lysmæssige forskel mellem dem. Oftest er banen jævnt belyst, og hvis blot spilleren er inde på banen, så kan jeg bruge de samme indstillinger over hele banen. Men på DS Arena i Hobro er der ligesom nogle område inde midt på banen, hvor der er bedst lys. I udkanten af banen, og specielt i hjørnerne er der stor forskel, så jeg løbende skal ændringer på indstillingerne på kameraet. Det kan være en udfordring, når det går stærkt inde på banen.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*