Medina Eksklusiv Club Tour ’13 på Train

Medina Club Tour spiller på Train.I lørdags var jeg på Train for at tage billeder af Medina for Gaffa, altså engang efter midnat. Det var egentlig ikke Medina som jeg var afsted for i første omgang, det var Love Shop som spillede omkring kl. 21, men da jeg kom derned opdagede jeg at Medina skulle spille sin Club Tour senere på natten. Så jeg spurgte om jeg måtte blive til Medina, og det fik jeg lov til.

Love Shop billederne skulle jeg tage for Gaffa, men det endte også med at Gaffa brugte Medina billeder, selvom der ikke blev skrevet nogen anmeldelse af koncerten.

Koncerten startede med fire letpåklædte mandlige danser, hvorefter Medina kom på scenen. Koncerten varede omkring 45 minutter. Belysningen på scenen var ikke alt for kraftig, så jeg skulle presse mit kamera for at få nogle ordentlig billeder. Som altid forsøgte jeg også at bruge lyset kreativt i billederne.

Se billederne af Medina herunder, og billederne af Love Shop på Gaffa via linket her.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*