Nationalpark Mols Bjerge med fotoklubben ISO8000

Nationalpark Mols Bjerge med fotoklubben ISO8000
I lørdags afholdt fotoklubben ISO8000 et arrangement i Nationalpark Mols Bjerge ved Molslaboratoriet. Vi skulle mødes kl. 7.30 lige til solopgang ved en bygning tæt på Molslaboratoriet. Herfra skulle vi gå en tur rundt i området. Allerede på vejen derude i bilen var den flotteste røde solopgang, som jeg lige fik et par billeder af. Men da jeg kom frem, var der skyer trukket frem og solen var også over horisonten.

Men ellers gik vi en tur i skoven, og fik taget en masse billeder og snakket en masse, blandt andet også om fotografering. Det er altid hyggeligt på sådan en tur.

Når det nu var en tur ud i naturen, så kunne jeg have medbragt en af mine længere tele objektiver. Men da vi var en flok på ca. 8 personer, så ville dyrene hurtigt være væk. Derfor besluttede jeg mig for at Go Small, at prøve at begrænse mit medbragte udstyr. Jeg nøjes derfor kun med et kamera, og min Think Tank Retrospective 7, hvor jeg havde de faste objektiverne 28mm, 85mm, 100mm makro og et enkelt 16-35mm zoom objektiv. Og jeg tror faktisk jeg fik brugt alle objektiver, og det var nemt at gå rundt med.

Jeg gik efter at tage billeder af hvad jeg lige så og ellers dokumentere vores tur med billeder af folk i naturen. Et portræt billede af en tyr med ring i næsen, blev det også til. Jeg fik også brugt makro objektivet til en kors edderkop i sit spin, og en lille snegl på vejen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg vil prøve at begrænse udstyret jeg medbringer.

Jeg er begyndt mere at bruge faste objektiver med stor blænde åbning, som jeg blandt andet bruger til bryllupper. Det var også noget jeg brugte denne tur til at øve mig på. Alle portrætter og billederne af køerne er taget med stor blænde åbning.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*