Peter Gade udfordringskamp i Aarhus Badmintonklub

Peter Gade mod Anders Antonsen i Aarhus Badmintonhal, 2015

Torsdag i sidste uge spillede Peter Gade en udfordrings- eller opvisningskamp mod årets komet Anders Antonsen i Aarhus Badmintonklub. Peter Gade kræver måske ikke den store præsentation. I denne sammenhæng skal jeg måske nævne at Peter Gade tidligere har spillet i Højbjerg badmintonklub, som ligger få kilometer fra Aarhus Badmintonklub.

Anders Antonsen blev i 2014 kåret til årets komet, og har haft store succes i badmintonligaen som 2. herresingle for Aarhus Badmintonklubs første hold. Anders havde udfordret Peter til en duel, og det var der kommet denne opvisningskamp ud af. Samme aften indsamlede klubben penge ind ved at flere af medlemmerne kørte på motionscykel.

Selvom Peter Gade stoppede karrieren som badminton spiller i 2012, så klarede han det rigtig godt i kampen mod Anders. Han startede dog med at tabe de to første sæt til Anders. Han virkede også til at have lidt stive og tunge ben, men efter kampen fortalte han mig, at han havde lidt ondt i benene, så de skulle lige igang først. Tredje sæt snuppede Peter. Fjerde sæt var mere tæt, men Peter hev den hjem til sidste, og femte vandt Peter mere sikkert. Kampens resultat blev 7-11, 6-11, 11-7 12-10, 11-5.

Hvis I ikke tidligere har været til en badmintonkamp, så håber jeg at I via billederne herunder får fornemmelsen af, at man altså kan sidde ret tæt på spilleren. Og det giver altså en speciel stemning i disse gamle små haller. AB hallen skulle faktisk være en af Danmarks ældste badmintonhaller, vist over 80 år gammel.

Til allersidst fik jeg lige samlet de to badminton legender Peter Gade og Morten Frost, til et billede sammen med kometen Anders Antonsen. Det er det som kan ses øverst i dette indlæg.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*