Pokalfinale mellem Aab og FC København

Aab mod FCK i Pokalfinalen, 2014Torsdag aften blev pokalfinalen mellem Aab og FCK spillet i parken i København. En kamp som specielt FCK gerne ville vinde, da de ikke havde mulighed for at vinde DM guldet.

Jeg var i Parken for at fotografere for FCK’s Fanklub, og jeg håbede selvfølgelig at FCK vandt, så jeg kunne få nogle billeder ligesom sidste år, da de vandt DM Guld i Parken. Sådan endte det desværre ikke.

FCK kom godt nok foran 1-0 i starten af første halvleg, men derefter gik det ned af bakke med to scoringer af Aab i slutningen af første halvleg. I anden halvleg fortsatte Aab og scorede yderligere to mål, inden FCK fik et trøstemål til sidst.

Selvom jeg håbede på at FCK vandt, så blev jeg alligevel og tog nogle billeder af Aab da de fik overrakt pokalen og der blev sprøjtet med champagne og øl på podiet. Det kan man næsten ikke lade være med. Det er jo ikke hver uge, at man får mulighed for den slags billeder.

For mit vedkommende har det været en lidt travl weekend, derfor kommer disse billeder også først op nu. Udover pokalenkampen var jeg også i Aalborg til Aab’s kamp mod AGF, og efterfølgende guld fest. Lørdag var jeg til Classic Race i Aarhus.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*