Randers FC Europa League mod EU Sant Juliá

Randers FC vinder 3-0 over EU Sant Julia på Energi Viborg Arena i Viborg, d. 9 Jul 2015 :  (Photo by Allan Høgholm Photography www.hoegholm.dk)

I sidste uge spillede Randers FC Europa League mod EU Sant Juliá. For selvom Superligaen har holdt pause siden slutning af maj måned, og først starter op i den kommende uge, så har nogle klubber været i gang med Europa League de sidste par uger. Det gælder også Randers FC.

I sidste uge spillede de andet opgør mod EU Sant Juliá fra Andorra ved Spanien. Kampen blev vundet sikkert 3-0, og Randers FC gik dermed sikkert videre med samlet 4-0. På torsdag skal de spille næste Europa League kamp mod svenske IF Elfsborg.

Det kan måske ikke ses af disse billeder. Men de er taget med et nyt objektiv jeg har købt. En Canon 400mm f/2.8L IS. Jeg har i flere år haft en 300mm til fodbold. Men efter at jeg købte min Canon 1DX for snart to år siden, så har jeg manglet at komme lidt tættere på. Og for en måneds tid siden fik jeg en god mulighed for at købe en 400mm i rigtig pæn stand.

Med mit tidligere kamera Canon 1D mk4, fungerede min 300mm som en 390mm pga. 1D mk4’s 1.3 crop factor. Men med mit fullframe 1DX, så må jeg nøjes med de 300mm. Langt hen af vejen har det også fungeret fint, men til internationale kampe som denne, og f.eks. også FCK kampe mod Real MadridJuventus FC og Club Brugge, hvor man kun må være bag mål. Så er det altså langt op til midterlinjen.

Den største ulempe ved 400mm’eren er dens vægt. Den vejer det dobbelt af en Canon 300mm f/2.8L IS. Vægten skulle være lige over 5kg.

Se billederne fra kampen i galleriet herunder.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*