Restaurant Hot Buns København i Gothersgade

Restaurant Hot Buns AarhusSå åbner Hot Buns København. Som jeg tidligere viste, så har jeg taget billeder for gastro burger restauranten Hot Buns i Århus, men nu åbner Hot Buns København også. Derfor kontaktede Hot Buns mig igen i december for at få taget nogle nye billeder. Billederne skulle bruges i vinduerne af restauranten i København under opbygningen. De ville godt have nogle nye billeder, som ikke viste noget af det indvendige af restauranten, det skulle være neutrale.

Billederne er taget i restauraten i Århus, hvor jeg havde en rulle hvid papir og et baggrunds stativ med. Baggrunden er oplyst med to flashlamper, og så har jeg yderligere to flash lamper på pigerne.

Hvis du bor i nærheden af Gothersgade i København, så kan du netop nu se et par af mine billeder i vinduet af restauranten, mens der bliver bygget om. Restauranten i København skulle åbne i løbet af marts måned.

Hot Buns havde selv sørger for de to kønne modeller Chanel Nørbæk og Louise Bundgaard. Louise er også barchef på Hot Buns.

Se flere billeder i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*