Restaurant Hot Buns


20130312_Hot_Buns_0087-EditFor ca. et år siden blev jeg kontakt af en ny restaurant i Århus, den hedder Hot Buns, ligger i Mejlgade og servere gastro-burgere. De havde brug for nogle billeder af deres Hot Buns piger, billeder af gastro-burgerne, og billeder til åbningen af restauranten. Hot Buns ønsker at servere gastro-burgere i dejlige omgivelser, hvor de kønne Hot Buns piger sørger for at gæsterne får en mindeværdig aften.

Jeg var nede i restauranten aftenen før åbning for at tage de første billeder. Jeg startede med billeder af pigerne, hvor jeg brugte en væg opbygget af brænde stykker, for at gør billederne lidt rustikke og rå. Lyset fik også lidt kant. Billederne af burgerne skulle være mere simple, så jeg brugte et mørkt bord, mod en mørk baggrund, og oplyste baggrunden en anelse.

Hvis du endnu ikke har været forbi Hot Buns i Mejlgade i Århus, så gør dig selv den tjeneste at smut forbi, og sørg også for at smage deres milkshake med passion og lakrids.

I sommers åbnede Hot Buns også i Skagen, hvor de dog kun er åben om sommeren. Heri december måned, var jeg igen forbi Hot Buns, de billeder må I dog lige vente lidt med.

Se billederne i galleriet herunder.

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading