Rod Stewart på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus

Rod Stewart på Musikhuset Aarhus, Danmark, 2014

Rod Stewart på Musikhuset Aarhus, Danmark, 2014Så blev det Rod Stewarts tur til at spille på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Så mangles der blot Bob Dylan på onsdag, som der desværre ikke er nogen fotografer som får adgang til.

Til Rod Stewart koncerten oplevede jeg for første gang en af de store stjerne gå på scenen før tid. Efter tidsplanen jeg havde modtaget inden koncerten, så skulle han gå på kl. 21, men halvanden time før koncerten modtog jeg et opkald fra Musikhuset, at han altså gik på kl. 20.15, så jeg skulle komme tidligere.

Det var ikke det eneste punkt, at koncerten var lidt anderledes end mine tidligere koncerter. Det var nemlig min første koncert, hvor vi ikke måtte være oppe foran scenen. Vi skulle stå ca. 30 meter fra scenen omkring mixertårnet. Derfor havde jeg allerede besluttet mig for, at jeg ville have min 500mm objektiv med, for at kunne komme så tæt på som muligt.

Og som I måske kan se i billederne herunder, så virkede det okay med en 500mm’er, når man tænker på at afstanden er 30 meter. Det er normalvis kun de store stjerner, hvor man skal stå så langt væk, jeg har blot været heldig indtil nu, at dem jeg har taget fotograferet har accepteret at vi stod foran scenen. Eller også har jeg slet ikke måttet tage billeder. Men det er vilkårene man engang imellem må acceptere til koncerter.

Se billederne i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*