Så starter Superligaen igen for FCK

Juventus FC against FC Copenhagen in UEFA Champions League, 2013På søndag starter Superligaen igen, det gælder også for mit vedkommende, for jeg skal allerede afsted på søndag, når FC København møder AGF på NRGi Arena. Og jeg må indrømme at jeg glæder mig til at komme igang igen.

FCK ligger pt. på en tredje plads med 30 point, mens Aab ligger på anden pladen med 32 point, og FC Midtjylland på første pladsen med 36 point. Der er altså lidt at indhente for FCK, for at de kan tage endnu et mesterskab.

Der er sket forskellige ændringer i truppen. De har blandt andet solgt Ragnar Sigurdsson og Cesar Santin, og udlejet Marvin Pourié. Men til gengæld har de hentet deres topscorer, Andreas Cornelius, fra sidste sæson tilbage efter et halvt års ophold i England. Derudover har de også sikret sig en argentinske spiller Franco Gabriel Mussis fra juli.

Herunder har jeg samlet nogle af de billeder, som jeg har taget i første halvdel af sæsonen, blandt andet på min ture til Champions League opgørene mod Real Madrid og Juventus FC. Desværre er der ikke flere europæiske kampe for FCK, men jeg håber der bliver mulighed for nogle kampe i næste sæson.

Se flere billeder i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*