Silkeborg IF mod FC København i Superligaen

Jeg er lidt bagefter med upload af billeder fra FC Københavns kampe fra Superligaen. Seneste serie billeder er fra kampen mod Odense Boldklub i marts måned. Men jeg har også været afsted til en kamp mod Silkeborg IF og seneste Randers FC. Her er det billederne fra FC København’s kamp mod Silkeborg IF for ca. en måned siden.

Kampen blev vundet sikkert af FC København med 4-0, men blev vist mere overskygget af en hård tackling på Andreas Cornelius som brækkede anklen. Det vil vist holde ham ude i nogle måneder, og han misser resten af forårets kampe og EM for U21.

Jeg synes det er lækkert endeligt at være kommet til forårets kampe. At sidde på et koldt stadion om vinteren, og at skulle leve med belysningen på stadion er okay. Men det er nu bedre at kunne fotografere i dagslys, evt. lige omkring hvor solen går ned og i temperaturer hvor man ikke behøver være pakket helt ind.

Den næste FC København kamp jeg skal fotografere er Pokalfinalen på torsdag i parken, som de forhåbentlig vinder, for de er helt uden chancer for at tage mesterskabet. Og så er jeg på igen søndag aften, hvor guldet endegyldigt kan ende hos FC Midtjylland.

Se flere billeder i galleriet herunder

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*