Spot Festival 2013

Artificial Brothers på Spot Festival - SCC That - 03-05-2013.

Som jeg skrev om på min facebook side, så var jeg i weekend på Spot Festivalen, som jeg har været de sidste tre år. Spot Festivalen er en festival for nye og opkommenede bands, som får en mulighed for at blive promoveret. Til festivalen kommer en masse branche folk fra pladeselskaber, udenlandske festivaler og ligende som arbejder med musik. Bandsene på festivalen kan blive spottede og få en pladekontrakt eller blive hyret til at spille forskellige steder.

Blandt andet fik bandet Raveonettes en kontrakt med et Amerikansk pladeselskab i forbindelse med Spot Festivalen for flere år siden. Flere andre danske bands er blevet opdaget på Spot Festivalen.

Jeg fik taget billeder af en hel stribe danske og enkelt udenlandske bands, blandt andet Alina Devecerski, Vinnie Who, Cody, Barbara Moleko, Kites and Komets, Orgi-E, Claus Hempler, Strine Bramsen, Christian Hjelm med flere. Derudover fik jeg også taget et hurtigt portræt billede af en tidligere MTV vært, som var meget populær i starten af 90’erne, han hedder Ray Cokes.

Til forskel fra tidligere år, hvor vores program var mere frit, og vi tog de opgaver som lige var tilgængelige. I år var målet at der skulle være taget billeder fra samtlige koncerter. Hver fotograf var derfor ansvarlig for at dække hver sin scene hver dag. Jeg havde ansvaret for Rytmisk Sal i Musik Huset om fredag, og den ene af scenerne i Scandinavian Congress Center.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*