Strobist i Randers Legeland

Nogle har måske allerede set på Facebook, at jeg var til endnu et Strobist arrangement i torsdag. Vi skulle mødes i Randers Legeland, hvor der var adgang til boldrum, tamboliner, rodeotyre, hoppeborge og en masse andre forlystelser til børn. Vi skulle dog ikke bruge forlystelserne, som børnene normalt bruger dem, selvom der nok var nogle som gjorde. Allerede for flere måneder siden, da jeg snakkede med en model om at tage i et legeland, så var det boldrummet, som jeg så frem til. Det var dog ikke helt som jeg havde håbet, men det kunne bruges.

Selvom disse Strobist arrangementer ikke har eksisteret så længe, så var der tilmeldt omkring 45 fotografer og modeller, dog flest fotografer, hvilket er over dobbelt så mange, som til forrige arrangement. Det var rigtig fedt, selvom der var en smule trængsel i legelandet. I løbet af aftenen fik jeg kun taget billeder af to modeller, og så en enkelt hurtigt til sidst.

Billedet her i artiklen er af Johanne, som jeg også tog billeder af ved Fussingø. I stedet for et lysdiagram, vil jeg denne gang blot vise et billede af opstillingen, som forhåbentlig bedre viser hvordan lyset var opstillet. Til venstre i billedet står min Westcott softbox, som måske kan være lidt svær at se, med to speedlites i, begge indstillet til 1/4. Det er mit hovedlys. Derudover har jeg i højre side stillet endnu en speedlites også på 1/4, hvor jeg har puttet en snoot på, for at undgå at det spreder for meget. Min tanke med denne flash var at givet noget kantlys på modellens kjole og ansigt. Det eneste jeg mangler i billedet, er en ekstra flash, som kunne oplyse rodeotyren en smule, da jeg syntes den bliver lidt for mørk, men jeg har ikke flere speedlites.

2011_03_24_Strobist_Randers_Legeland_011.jpg2011_03_24_Strobist_Randers_Legeland_019.jpg2011_03_24_Strobist_Randers_Legeland_030.jpg2011_03_24_Strobist_Randers_Legeland_035.jpg2011_03_24_Strobist_Randers_Legeland_043.jpg

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*