Think Tank Retrospective 7 Blue Slate

Jeg har længe overvejet en ny og mindre fototaske. En fototaske som skal bruges på ferie, småture i byen eller opgaver for kunder, hvor jeg ikke behøver så meget udstyr med. For eksempel kunne jeg godt have brugt sådan en taske, da jeg var i Indien. Det skulle være en taske, som ikke er for stor, men heller ikke for lille.

På rejser vil jeg kunne have den i min klappet sammen i min kuffert, mens jeg har alt fotoudstyret i en større rygsæk. Hvis jeg så skal ud en lille tur om aftenen, men ikke gider slæbe den store taske, så pakker jeg blot om til denne lille taske. Den skal også bruges til bryllupper, hvor en stor rygsæk hurtigt bliver besværlig, når den skal af og på ryggen, for at skifte udstyr. Men denne taske kan jeg næsten have den med alle steder.

Think Tank Retrospective er en serie skuldertasker, som er designet til ikke at ligne en fototaske. Men andre folk finder nok hurtigt ud af, at man har foto udstyr i tasken. Taskerne  findes i størrelserne 5, 7, 10, 20 og 30. Jeg har købt mig en størrelse 7. Størrelse 7 har plads til et kamera og to objektiver af normal størrelse. Den kan også rumme min 70-200 f/2.8 stående på højkant. Det var nok en af grundene til, at jeg valgte størrelse 7.

Jeg har allerede brugt tasken et par gange. Blandt andet til et bryllup i slutningen af august, hvor den var helt perfekt. Jeg havde et kamera over hver skulder, og et objektiv på hver af kameraerne. I tasken havde jeg så mine små prime objektiver, en flash, pocket wizards og nogle ekstra batterier. Med det udstyr i tasken er den stadig behagelig at bære, og indholdet er nemt at komme til. Remmen på tasken er meget bred og i blødt materiale, så den kommer ikke rigtig til at genere. Tasken har også et regnoverslag, som opbevares i en lille pose i tasken.

Der er dog en ting, som jeg syntes mangler i tasken. Der er ikke rigtig nogle små lommer, hvor man kan putte memory cards og ekstra batterier i. Der er kun en stor lomme fortil og en lommen bagtil med lynlån.

Tasken kan købes hos Goecker.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*