Tivoli Friheden – Fed Fredag 2010 vol. 1


Ligesom de forgående to år, er der Fed Fredag koncerter i Tivoli Friheden. Jeg har endnu engang været derude nogle gange. Det er dog ikke blevet til så mange gange, som jeg plejer, da jeg har skullet forskellige ting. Men jeg har dog nået koncerterne med Kashmir, Love Shop og CV Jørgensen, og jeg regner også med flere i løbet af sommeren. Men her kommer først del at billederne derud fra, så kommer der flere senere på sommeren.

En af de ting, som gør at jeg kommer i Tivoli Friheden flere gange hver år, er først og fremmest kunsterne, men lyset på den lille scene i Tivoli kan også være rigtig god. Scenen er placeret sådan at når kunsterne står på scenen og kigger ud mod publikum, så kigger de mod øst. Og da kunsterne bliver spillet sommeren igennem kl. 20, passer det ofte med, at solen er på vej ned og jeg kan derfor være heldig at få solens gyldne stråler mod folkene på scenen, blandt sammen med scene lyset. Det er blandt andet tilfældet til CV Jørgensens koncert, men også til dels under Love Shop. Aftensolen gjorde også, at jeg under CV Jørgensen kunne komme helt ned på ISO400 med en blænde på 2.8 og en lukketid omkring 1/400sekund  til 1/500 sekund.

De næste koncerter, som jeg regner med at tage ud til til Dicte og Julie Maria d. 30 juli. Derefter må det blive The Storm d. 13 august og Dodo and the Dodos d. 20 august, som jeg tidligere har taget billeder af ude i Tivoli. Som afslutning på Fed Fredag koncerterne i år der Sanne Salomonsen d. 3 september. Derudover går jeg desværre glid af Ida Corr og Fallulah d. 16 juli og Alphabeat d. 6 august.

Billederne i højre side er øverst forsangeren fra Love Shop Jens Unsmack, CV Jørgensen og til sidst Henrik Lindstrand fra Kashmir.

Se billeder via linksene herunder
Kashmir
Love Shop
CV Jørgensen


Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading