Ugens billede – Baby billeder med Alma

Alma, Elly og Simon

For lidt over en måned siden tog jeg dette billede af Alma, som er omkring 6 måneder gammel. Billedet er taget hjemme hos Alma og hendes forældre i Silkeborg, hvor jeg havde medbragt noget af mit studieudstyr og opstillet en hvid papir baggrund. Og da jeg var klar så blev Alma placeret på fårskindet. Det er en dejlig måde at tage billeder på, for barnet er hjemme i vante omgivelser, og bliver først lagt når udstyret er klar.

Alma var rigtig nem at tage billeder fra. Dette billede er en af de først billeder som jeg tog, og hun smilede stort set hele tiden, og var nem at komme i kontakt med. Hun havde næsten lige opdaget hendes fødder, og var begyndt at putte dem i bunden. Dette fik jeg dog ikke billede af, men jeg fik dette skønne billede.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*