Ugens billede – Bakken Bears i semifinalen


Igår aftes vandt Bakken Bears deres tredje kvartfinale kamp, hvilket betyder at de er videre i semifinalen. Det var første skridt mod forhåbentlig endnu et Danmarks Mesterskabs, det er hvertfald mit håb.

Billedet herover er et af mine første billeder, taget med mit nye kamera. Jeg har fået brugt kameraet til et par basketball kampe, og jeg syntes allerede nu at kameraet har været pengene værd. Et billede som ovenstående ville være en udfordring med mit gamle kamera. Med det gamle kamera ville jeg have brugt det miderste fokuspunkt, hvilket ville betyde at jeg skulle zoome mere ud. Med mit nye Canon 1D mk4 kan jeg vælge det fokuspunkt, jeg syntes passer bedst til kompositionen og ellers lave beskæring direkte i kameraet eller hvertfald tæt på. Kameraet fokusere også hurtigere og mere præcist, så jeg får flere skarpe billeder end tidligere.

Jeg kan rigtig godt lide dette billede. Det viser noget action og noget miljø fra kampen. Jeg har fokuseret på spilleren som hænger i kurven og drejet kameraet en smule, for at give det lidt mere dynamik.

Kom gerne med kommentare om hvad I syntes om billedet.


2 svar til “Ugens billede – Bakken Bears i semifinalen”

Discover more from Allan Høgholm

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading