Ugens billede – Danmark Open i badminton

I disse dage spilles der All England i badminton, og i den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville vise et af mine seneste badminton billeder. Billedet er taget i november måned, da der blev spillet Denmark Open i badminton i Odense. De sidste tre år har jeg været i Odense til Denmark Open, og det var faktisk ikke min plan, at jeg skulle have været afsted sidste år. Men turneringen var blevet opgraderet til en Super Series, hvilket betyder at topspillerne skal stille op. Normalt plejer de allerbedst kinesere at blive væk. Det var blandt andet Lin Dan, som jeg gerne ville tage billeder af.

Desværre røg Lin Dan ud aftenen før, at jeg tog derned. Så jeg måtte nøjes med billeder af Lei Chong Wei, Cheng Long, Peter Gade, Joakim Fischer og alle de andre. Lige som et tidligere år, så vandt Joakim Fischer og hans makker Christina Pedersen mixdouble. Og Joakim er altid garant for en god jubelscene. Jeg havde placeret mig bag banen, da badminton spillere ofte vender sig om mod deres træner eller publikum. Og det fik jeg ovenstående billede ud af. Til efteråret håber jeg igen, at jeg skal til Denmark Open i badminton.

Billedet er taget med mit Canon 7D, med indstillingerne ISO4000, f/2.8, 1/800 sekund og 32mm. Der er spot lys på banen, så lyset er egentlig okay, men man skal stadig rimelig højt op i ISO, for at få velbelyste billeder.

2 Comments

  1. Morten F. Stengaard marts 9, 2012 at 09:23 #

    Super skønt og levende billede.

    • Allan Høgholm marts 9, 2012 at 12:59 #

      Mange tak Morten, i forhold til, hvor få chancer man får for gode jubelscener, så er jeg rigti godt tilfreds med dette billede, også fordi der er noget historie i baggrunden 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*